English | فارسی | عربی 
   ParsTradeShow تماس با   ParsTradeShow صفحه نخست   ParsTradeShow راهنمای استفاده از
 
  صفحه نخست   فهرست شرکتها   نمايشگاهها   نگارخانه ها   اخبار   درباره ما  
ورود اعضا  ثبت نام
 
 مشخصات شرکت
 مشخصات تماس
 محصولات
گروه فنی مهندسی ام اند اچ

درباره ما

تولد يك ايده
همه چيز از زماني آغاز شد كه گروهي متشكل از كارشناسان برق و كامپيوتر تصميم گرفتند ساختار سنتي برق ساختمان را متحول كنند. زمان آن رسيده بود كه اتوماسيون با همه ابعاد پيشرفته آن وارد ساختمان شود و روحي تازه در كالبد بي جان خانه ها بدمد. پيش بيني دقيقي كه چند سال بعد IBM در جلسات Next five in five خود آنرا تاييد كرد و طي مقاله اي رسمي پيش بيني كرد كه يكي از پنج پديده اي كه طي پنج سال آينده دنيا را متحول خواهد ساخت پديده خانه هوشمند است. بنيانگذاران ام اند اچ طي جلسات متعدد و طولاني به دنبال سيستمي بودند تا بوسيله آن وارد اين دنياي جديد شوند. در همان زمان تعدادي از شركت هاي اروپايي و امريكايي در همين راستا به محصولاتي دست يافته بودند و آنرا بعنوان تجهيزات خانه هوشمند و يا در قالب بزرگتر آن بعنوان BMS به بازار ارائه مي كردند. ساده ترين روش، بررسي اين محصولات و انتخاب بهترين آنها و در گام بعدي اخذ نمايندگي از شركت توليد كننده خارجي بود. عدم صرف هزينه زياد و عدم نياز به ايجاد يك ساختار بزرگ براي توليد سيستم هوشمند امتيازاتي بودند كه نمي شد از آنها گذشت.



تحقيقات آغاز شده بود و همه برندها يك به يك بررسي مي شدند ولي هر چه زمان سپري مي شد نتايج، بيشتر مأيوس كننده بود. روش تحقيق بايد تغيير مي كرد.

بدون در نظر گرفتن اينكه دستاوردهاي موجود دنيا چه خدماتي را ارائه مي دهند بايد توقعات صنعت بومي ساختمان در ايران مورد بررسي قرار مي گرفت . اين بار ام اند اچ خود را در جايگاه سازندگان و مصرف كنندگان ساختمان قرارداد و از ديدگاه ايشان ويژگيهاي يك سيستم خانه هوشمند ايده آل را شناسايي كرد. با توجه به جديد بودن اين تكنولوژي در ساختمان، نياز توجه به باورها، ميزان پذيرش تغييرات از سوي مصرف كننده ها، و در يك كلمه احترام به تابوهاي مشتري كار را سخت مي كرد. مشتري به روشن كردن چراغ بوسيله يك كليد معمولي برق عادت داشت و در برابر تبديل اين كليدها به تجهيزاتي كه هنوز امتحان خود را پس نداده بودند، مقاومت مي كرد. قيمت بالاي مسكن و دشواري تهيه آن توسط خريدار امكان پذيرش ريسك را در اين زمينه به حد صفر كاهش مي داد و سازنده از اينكه فروش خانه ها، با مشكل مواجه شود بيمناك بود. بنابراين اولين ويژگي لازم در خانه هوشمند رويايي، كه ام اند اچ جستجو مي كرد، حفظ ساختار سنتي برق در كنار ارائه قابليت هاي مدرن بود. با در نظر گرفتن اين مسأله، دايره تحقيقات باز هم محدودتر مي شد.

استفاده از پرتكل X10 به دليل داشتن اين ويژگي كه برروي سيم كشي سنتي برق قابل ارائه بود، تقريباً آنروزها در اوج استقبال قرار داشت. اما بدليل نويز پذيري بسيار و دشواري فيلتركردن آن، بخصوص در خانه هايي كه بيش از يك فاز داشتند نمي توانست گزينه مناسبي باشد. وجود منابع نويز مانند تلويزيون ها يا وسايل بي سيم، مي توانست سيگنالهاي ON يا OFF مجازي توليد كند. Noise filtering كه روي بسياري از كامپيوتر ها يا مودم ها نصب مي شود مي توانست به دور نگه داشتن اين نويزها از سيگنال هاي X10 كمك كند ولي Noise filter هايي كه براي X10 طراحي نشده اند، خود مي توانست سيگنال هاي X10 را ببلعد. بعدها، حتي نسل جديدتر X10 كه با نام Power Line Carrier شناخته مي شد نيز هنوز قطعيت صد در صديِ مورد نظر ام اند اچ را تامين نمي كرد.

در گام بعدي به نظر مي رسيد تلفيق بين پروتكل knx كه يك پروتكل ارتباطي شبكه است، با برق سنتي بتواند يك حالت نيمه هوشمند را در ساختمان ارائه دهد. برخي كليدها هوشمند و برخي ديگر به همراه پريزها معمولي باشند. اما اين طرح نيمه كاره بدليل بر هم زدن يك دست بودن كليدها و پريزها مورد تاييد سازنده ها نبود و يك ضعف به شمار مي آمد. استفاده كامل از كليدهاي هوشمند knx نيز بدليل برهم زدن كامل ساختار سيم كشي سنتي مورد تاييد نبود.

محصولاتي ديگري نيز در بازار وجود داشتند كه با حفظ كامل سيم كشي ساختمان جايگزين كليدهاي معمولي برق مي شدند. اما اين تجهيزات نيز نظر مصرف كننده و بخصوص سازنده ها را تامين نمي كرد. سازنده در قبال خانه اي كه ساخته بود متعهد بود و در صورت بروز كوچك ترين خرابي در اين كليدها، بدليل نبود خدمات كافي و مطمئن در بازار مورد مواخذه خريداران قرار مي گرفت. ادعاي شركت هاي توليد كننده اين نوع كليدها اين بود كه در صورت بروز خرابي و عدم وجود خدمات كافي، به راحتي اين كليدها با كليدهاي معمول برق قابل جايگزيني هستند ولي اين كار هم آب رفته را به جوي باز نمي گرداند و برند يك سازنده خوب خدشه دار مي شد چرا كه خانه را بصورت هوشمند به مشتري فروخته بود. در اين ميان، ورشكستگي يا عدم ارائه محصولات برخي از اين شركت ها به ايران بدليل تحريم هاي اقتصادي وضع را دشوارتر مي كرد. بعدها شركتهاي بزرگي مانند لگراند فرانسه نيز به اين جمع پيوستند و سازندگاني كه از محصولات اين شركت استفاده كرده بودند را دچار چالش هاي پيش بيني نشده اي در ارائه خدمات به مشتريان كرد.

به موازات اين بررسي ها از گوشه و كنار پيشنهاداتي مبني بر استفاده از تجهيزات Wireless به گوش مي رسيد و گروه را به بررسي موضوع ترغيب مي كرد. اما نتايج اين بررسي هم، چندان رضايت بخش نبود. از آنجا كه دارا بودن قابليت هايي مانند اعلام سرقت، اعلام حريق و نشت گاز، جزء قابليت هاي مهمي بود كه گروه وجود آنها را در ساختمان ضروري مي دانست، سپردن اين قابليت ها به تكنولوژي Wireless از هر نوع آن اطمينان خاطر را از بين مي برد. حتي در صورت ارائه محصول فقط براي كنترل روشناييها نيز به حد كافي موانع منطقي از طرف سازنده ها مطرح مي شد. در صورت بروز مشكل احتمالي، روشنايي منزل مختل مي شد و اين موضوع به تنهاييي براي رد پيشنهاد جديد كافي بود. حتي در نوع پيشرفته تر اين تجهيزات مانند مودم هاي WiFi با بروز قطعي برق اختلالاتي پيش مي آمد. كما اينكه در استفاده از اين تجهيزات براي برقراري شبكه بين كامپيوترها هنوز هم مشكلات وجود دارد و پيوسته لزوم داشتن دانش فني كافي براي انجام تنظيمات شبكه ضروري است كه براي يك مصرف كننده خانگي توقعي نابجا است. حتي بررسي تكنولوژي هايي كه بعدها به بازار آمد مانند Zigbee عليرغم قابليت اتصال بيش از 64000 وسيله به يكديگر و نرخ تبادل اطلاعات با سرعت 250 كيلو بايت بر ثانيه كه جايگزين بهتري براي Bluetooth بود نيز، هنوز براي استفاده در يك خانه هوشمندِ ايده آل، قابل اطمينان نيست. بطور كلي همه تجهيزات بي سيم از قطعيت صد در صدي در كار برخوردار نيستند.

بررسي ها يكي پس از ديگري به نتيجه منفي مي رسيد و هنوز سيستمي كه بتواند توقع سازنده در مورد حفظ ساختار سنتي برق و ارائه قابليت هاي روز، بر روي همين بستر سنتي را برآورده كند وجود نداشت. اين نا اميدي نقطه عطفي در پديد آمدن يك ايده بود. ايده اي كه پس از سكوت معنا دار چند هفته اي با ترس و لرز از طرف يكي از اعضاي گروه مطرح شد. به نظر مي رسيد هيچ كس ايده بهتري نداشت و ظاهراً تنها راهي كه به جايي جز شكست منتهي مي شد همين بود؛ توليد. كلمه اي كه همه اعضاي گروه آنرا دوست داشتند ولي عليرغم تداعي زيبا و غرورانگيزي كه اين كلمه از تولد يك پديده جديد داشت لازم بود كورسوي اميدي براي يافتن روش عملياتي آن بوجود آيد. ساختار كلي طرح كم كم شكل گرفت و نتيجه اين كه براي توليد چنين محصولي بايد يك پردازشگر مركزي و قدرتمند و صد البته قابل اطمينان بعنوان قلب تپنده سيستم داشته و يك كنترل مركزي را پديد آورد. توزيع برق به روش سنتي اما از يك تابلوي برق هوشمندِ داراي پردازشگر.

تعيين ويژگيهاي ضروري اين پردازشگر، گام بعدي بود. ساخت يك بورد الكترونيك با استفاده از يك ميكروكنترولر از هر نوع آن به دلايل مختلف منطقي نبود و كيفيت مورد نظر را ارائه نمي كرد و هر روز تحقيقات بيشتر به سمت استفاده از يك كنترلر موجود بازار و قابل برنامه نويسي هدايت مي شد يا به عبارتي همان Programmable Controller. اين پردازشگر بايد از فراواني كافي برخوردار بود و در صورت حذف يك نوع آن از بازار، به سادگي با نوع ديگر جايگزين مي شد. عدم وجود مانع در اتصال انواع سنسورها به آن و امكان افزودن ورودي يا خروجي هاي IO و Analog از ويژگيهاي ديگرِ مورد انتظار گروه بود. از سوي ديگر اين پردازشگر در يك خانه هوشمند بايد قابليت كنترل و نمايش از طريق يك مانيتور لمسي را مي داشت كه آن هم بايد در آينده به سادگي قابل جايگزيني مي بود. ويژگي ديگري كه گروه به آن فكر مي كرد قابليت حفظ اين ساختار براي ورژنهاي آينده بود و نبايد براي ارتقاء محصول مجبور به تغييرِ اساس آن مي شد چرا كه ارائه خدمات به مشتري هاي قبلي را با مشكل مواجه مي كرد.حتي مشتري هاي قبلي براي ارتقاء محصول خود نبايد متحمل هزينه تعويض قطعات مي شدند و بايد ساختار طوري طراحي مي شد كه با افزودن اجزاي جديد قابليت هاي جديد پديد مي آمدند. موضوعي كه در سالهاي آينده به كرّات اتفاق افتاد، مانند افزودن قابليت كنترل خانه هوشمند بوسيله تبلت و موبايل. اين قابليت ها عليرغم اينكه كاربرد سيستم را افزايش داده و آن را لذت بخش مي كردند ولي به عنوان چارچوب هاي اصلي دستگاه مطرح نبودند و با حذف آنها همچنان سيستم در اوج كارايي مي درخشيد. بالأخره اين بار تحقيقات نتيجه داد و پس از مدتها كار و تلاش، خستگي از تن اعضاء بيرون رفت. پردازشگري كه به عنوان هسته مركزي اين سيستم در تابلو تعبيه شد، محصولي بود كه در عين داشتن تنوع باورنكردني در سطح دنيا با همه انواع خود قابل جايگزيني بود و پس از 12 سال كارشناسي جهاني در International Electrotechnical Commission يا همان كميسيون جهاني الكتروتكنيك كه به اختصار آنرا IEC مي نامند در سال 1990 ميلادي استاندارد هاي نهايي آن بسته شده بود و هيچ توليد كننده اي حق تغيير آن را نداشت. اين تصميم براي ايجاد امنيت در فضاي صنعت اتخاذ شده بود تا يك توليد كننده كه در كارخانه خود از اين كنترلر براي دستگاه هاي خود استفاده مي كند در صورت بروز خرابي در سالهاي آينده بتواند آن را با نوع ديگري جايگزين كند و كارخانه از تحمل ضرر رهايي يابد.


اينچنين بود كه گروه تصميم به ساخت تابلو هايي هوشمند با بكار گيري Programmable Controller گرفت كه به اختصار آنرا PLC مي نامند و نامي آشنا و مطمئن در صنايع دنيا بوده و هست. نوع طراحي و ساختار محكم محصول به قدري قابل اطمينان بود كه در سالهاي بعد افراد متنابهي اقدام به كپي اين محصول كردند. نوع طراحي منحصر به فرد دستگاه درحفظ ساختار سنتي برق باعث شده بود كه در صورت بروز حوادثي مانند شكستن مانيتور يا اتصالي برق در وسايل خانگي، به سادگي سيستم برق سنتي را وارد مدار مي كرد. اين موضوع جذابيت محصول را چند برابر مي كند و ديگر لازم نيست تا رسيدن خدمات پس از فروش، چراغهاي خانه خاموش باشند. ايده آلي كه با افزايش روز به روز كيفيت و كميت قابليت ها توسط شركت سازنده رفته رفته تبديل به محصولي تعصب برانگيز شد. محصولي كه با تلاش و پيگيري يك گروه خبره از كارشناسان مجرب متولد شد و پا به عرصه صنعت ساختمان گذاشت؛ خانه هوشمند ام اند اچ. محصولي كه با حفظ رضايت هميشگي مشتريان خود توانسته قويترين و متنوع ترين روزمه خانه هوشمند را در كشور ايجاد كند و نه تنها از سوي سازنده ها و مصرف كنند هاي خود بلكه از طرفه همه رغباي مطرح جهاني خود مورد توجه قرار بگيرد. شركت ام اند اچ بسيار خرسند است از اينكه بدليل ايراني بودن محصول، مورد تحقيق بسيار زياد مشتريها قرار مي گيرد ولي در نهايت هميشه افتخار انتخاب از سوي مشتريان را بر مبناي شايستگي نصيب خود مي كند و اين نشان زريني است كه با اعتماد مشتريان گرانقدر بر قامت ام اند اچ نقش بسته است. اكنون پس از حدود 10 سال تلاش ضمن شكر الهي و تشكر از دوستان و مشترياني كه ما را ياري كردند تا به اين جايگاه برسيم، از در گاه آن خالق يكتا توفيق خدمتگذاري بيشتر به مشتريان خود را مسئلت داريم.

اطلاعات شرکت

نام شرکت : گروه فني مهندسي ام اند اچ
شهر : كرج
آدرس : کرج - میدان امام خمینی بلوار سرداران غربی
خدمات و محصولات : خانه هوشمند ام اند اچ خانه هوشمند روشنایی انوماتیک سناریوهای روشنایی اعلام سرقت حریق نشت گاز
نوع فعالیت : تولید کننده
محدوده فعالیت : کشور
تعداد کارکنان : 11 - 20 نفر
سال تاسیس : 1385

تماس با ما
گروه فني مهندسي ام اند اچ [كرج]
 مشاهده اطلاعات تماس
هاردديسك اثر انگشتي - قفل استخري - دستگيره هوشمند اثر انگشتي - كنترل تردد - حضور و غياب
استخدام كارشناس فروش
اخبار IT
دستگاه حضور و غياب
سايت ساز كارا - ابزار طراحي سايت
نرم افزار ارسال و دريافت SMS
نرم افزار جامع مديريت و هوشمند سازي مدارس
بنياد نيكوكاري رايحه
نرم افزار اتوماسيون اداري و گردش مکاتبات کارا
انباردار - نرم افزار انبارداري
بايگان - نرم افزار بايگاني و دبيرخانه
دستگاه حضور و غياب
سايت ساز - نرم افزار طراحي ، توليد و مديريت وب سايت اينترنتي
فهرست سايتهاي ايراني
نرم افزار مديريت ارتباط با مشتري - KARACRM
دستگيره هوشمند كارتي اثرانگشتي هتلي - karalock
دستگاه حضور و غياب
دستگاه حضور و غياب ارزان
نرم ا فزار انبارداري
دستگاه حضور و غياب
نرم افزار CRM
قفل كابينتي - استخري
نرم افزار مدرسه
دستگيره اثرانگشتي - كارتي
دستگاه كنترل تردد
طراحي سايت
گيت ورود و خروج
دستگاه حضور و غياب ارزان
دستگاه حضور و غياب ZKTeco
نرم افزار حضور و غياب تحت وب
اپ موبايل حضور و غياب